Falatnyi élvezet
Terítéken a világ
Kezdőlap
>
Előételek
>
Joghurtos céklakrém
Joghurtos céklakrém
HOZZÁVALÓK:
2 gerezd fokhagyma
1 bögre joghurt
2 ek. olaj
3-4 darált cékla
só
ELKÉSZÍTÉS:
A hozzávalókat kézi mixerrel vagy smoothie-készítőben összekeverjük.
TÁLALÁS:
Pirítóson tálaljuk lilahagymakarikákkal, magokkal és csírákkal a tetején.
Kezdőlap
Előételek
Répás-gombás madársaláta
Lencsegolyók salátaágyon
Töltött zöldségek
Karfiolujjacskák
Gerslisaláta uborkával
Sonkás-tökös tócsi
Quinoagombócok
Izraeli saláta
Joghurtos céklakrém
Sütőtökös, céklás fetasaláta
Baconbe csavart zöldbab
Fetás céklasaláta
Csincsin! -Italötletek-
Levesek
Finom Falatok
Világkörüli ízek
Kímélő fogások
Szószok, mártások, fűszerek
Desszertek
Kenyérmánia
Egészségsarok
Csirkemell-csodák
Nagykalandok - egész menük -
Ezt főzd ki!
Keresés
Elérhetőség
falatnyielvezet
menyhart.agnes910327@gmail.com
Kezdőlap
Oldaltérkép
RSS
Nyomtatás
A Webnode által fejlesztett oldal
Indítsd el saját weboldalad ingyen!
Kezdd itt