Falatnyi élvezet

Terítéken a világ

Kezdőlap > Előételek > Joghurtos céklakrém

Joghurtos céklakrém

HOZZÁVALÓK:
2 gerezd fokhagyma
1 bögre joghurt
2 ek. olaj
3-4 darált cékla
só
ELKÉSZÍTÉS:
A hozzávalókat kézi mixerrel vagy smoothie-készítőben összekeverjük.
TÁLALÁS:
Pirítóson tálaljuk lilahagymakarikákkal, magokkal és csírákkal a tetején.
 
  • Kezdőlap
  • Előételek
    • Répás-gombás madársaláta
    • Lencsegolyók salátaágyon
    • Töltött zöldségek
    • Karfiolujjacskák
    • Gerslisaláta uborkával
    • Sonkás-tökös tócsi
    • Quinoagombócok
    • Izraeli saláta
    • Joghurtos céklakrém
    • Sütőtökös, céklás fetasaláta
    • Baconbe csavart zöldbab
    • Fetás céklasaláta
  • Csincsin! -Italötletek-
  • Levesek
  • Finom Falatok
  • Világkörüli ízek
  • Kímélő fogások
  • Szószok, mártások, fűszerek
  • Desszertek
  • Kenyérmánia
  • Egészségsarok
  • Csirkemell-csodák
  • Nagykalandok - egész menük -
  • Ezt főzd ki!

Keresés

Elérhetőség

falatnyielvezet

menyhart.agnes910327@gmail.com


© 2015 Minden jog fenntartva.
Készíts ingyenes honlapotWebnode
Kezdőlap Oldaltérkép RSS Nyomtatás
 
Ez a weboldal a Webnode-dal készült
Neked is hatásos weboldalad lehet, ingyen!
Próbáld ki