Finom Falatok

Az étkezés mindig is fontos volt, vegyünk bármilyen kort, vagy kultúrát. A népek ételekkel ünnepeltek, gyászoltak, ételekkel fogadták a vendégeket és ételekkel kínálták isteneiket.
 
Minden kultúrának meg van a maga íze, így a magyarok is maguknak mondhatják a pirospaprikát, a kolbászt, a dinsztelt káposztát, halászlevet vagy a véreshurkát.

 

Ám a modern konyha megpróbál körülnézni a világban, és összehangolni minden égtáj minden ízét. A www.falatnyielvezet.webnode.hu éppen ezért becsempészi a keleti fűszereket, a különleges zöldségeket, bio falatokat és olyan alapanyagokat, amelyek inkább egészségesek, mint zsírosak. 
 
Remélem, hogy a csicseriborsó, a padlizsán, a sült karfiol, teriyaki szósz és a curry, mint csodás fűszer mind-mind helyet kapnak majd az olvasó étlapján.
 
 
Ízes és tapasztalatokban gazdag konyhát mindenkinek!