Francia zöldmártásos gersli
		* 50 dkg gersli (1 éjszakán át áztatva).jpg)
	.jpg)
		* 30 dkg reszelt sajt
	
		* 2 bögre borsó vagy brokkoli párolva - zöld legyen! :) -
	
		* 1 csomag spenót hagyományos módon elkészítve
	
		* olaj
	
		* fehérbors
	
		* só
	
		* majoranna
	
		ELKÉSZÍTÉS:
	
		A spenótot hagyományos módon elkészítjük, majd beleforgatjuk a már megpárolt zöldséget. Tűzről levéve, folyamatos kevergetés mellett a reszelt sajtot is hozzákeverjük. Egy nagyobb edénybe az olajat felforrósítjuk és az átmosott és lecsöpögtetett gerslit megpirítjuk rajta, ízlés szerint fűszerezzük és a végén a korábban elkészített spenótos zöldséggel összekeverjük. Tálaláskor reszeltsajjtal és vágott petrezselyemmel díszíthetjük.
	
		TIPP:
	
		Mivel a recept francia, ha autentikusan akarjuk készíteni, a gerslit száraz fehérborral főzzük fel, a spenótot szintén borral ízesítjük és természetesen főzés közben szakácsok poharába is ezt töltjük.