Kuszkusz gombócok változatosan
ELŐSZÓ:
Ahogy azt már korábban olvashatáttok itt, a kuszkusz elkészítése pofon egyszerű és olyan sokmindenre fel lehet használni, hogy leginkább csak a fantáziánk szab határt. Leginkább salátaként szokták megfőzni, de remek köret és a mostani receptben remek húspótló is, hogy elkészítsük az arab kuszkusz gombócot. Lényege, hogy végy egy kis kuszkuszt és mindent amit szeretsz, keverd be sajttal és tojással és kész is. Én most egy táblázatban szeretném összefoglalni, milyen variációk is vannak, a recept alján pedig elárulom a kedvenceimet is.
Alapíz |
1. segédanyag |
2. segédanyag |
főtt vörösbab |
spenótlevél |
darált dió |
májkrém |
reszelt répa |
reszelt citromhéj |
halpástétom |
franciasaláta zöldség |
kockázott paradicsom* |
pirított darálthús |
sült cékla |
fokhagymakrém |
főtt, paszírozott répa |
sült fokhagyma |
reszelt alma |
főtt borsópüré |
reszelt tök |
sült csirkemell darabkák |